فروش قطعات آکسور
قطعات کامیونهای آکسور
امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی در صنعت خودروسازی بسیاری از شرکت های مهم و بزرگ خودروسازی شروع به تولید ماشین های سنگین و کشنده کرده اند تا نیاز شرکت های ساخت و ساز پروژه های عمرانی، کارخانجات بزرگ تولید محصولات صنعتی، خوراکی، کشاورزی را برای حمل و نقل محصولات تولید شده بر طرف کنند. ما در این مقاله قصد داریم که در مورد انواع مختلف کامیونهای آکسور و نحوه ساخت آنها ، برای شما توضیح بدهیم امیدواریم که تا پایان مقاله ما را همراهی بفرمائید.
شما میتوانید برای خرید قطعات کامیونهای آکسور با فروشگاه لوازم یدکی کریمی تماس بگیرید یا وارد وب سایت شوید و قطعه مورد نظر خود را خریداری کنید.
قطعات کامیونهای آکسور
آکسور جزئی از خانواده ی کامیون های بزرگ شرکت مرسدس بنز است که دارای وزن خالص 18 تا 25 تن میباشد. تولید انواع مختلف ماشینهای سنگین آکسور از سال 1996 شروع شده و در سال 2003 تغییراتی در ساخت و آپشنهای این ماشین داشته اند. در حال حاضر چندین تغییر در کامیون های آکسور صورت گرفته است از جمله داشتن چرخ هایی با سایزهای مختلف (4 × 2 ، 4 × 4 ، 6 × 2 ، 6 × 4) و دو نوع شاسی (4 × 2 ، 6 × 2) که این شرکت تولید میکند. وزن ماشینهای سنگین آکسور از 18 تن شروع میشود و تا وزن 35 تن نیز موجود است. همچنین برای این دو نوع مدل از ماشین های سنگین آکسور آپشنهای مختلفی برای بدنه و اتصالاتی برای حمل تجهیزات ویژه نصب کرده اند. کامیون های آکسور بسیار کم استهلاک بوده و در کنار قدرت بالای موتور و راحت بودن کابین راننده همگی باعث شده تا این کامیون در همه جای دنیا بسیار محبوب باشد.
یکی از ویژگی های بارز کامیون های مرسدس بنز آکسور وجود سیستم کنترل الکترونیکی “Telligent” است که در زمان واقعی اطلاعات مربوط به انواع سنسورهای نصب شده بر روی واحدهای مختلف خودرو از جمله بارهای واقعی و سایش موتور، بهره برداری از انتقال و سیستم ترمز را پردازش می کند. با بهبود کارایی اجزای کامیون، سیستم Telligent امکان افزایش فواصل سرویس تا 150،000 کیلومتر را فراهم می کند. تامین قطعات اصلی بنز کریمی یدک
از جولای سال 2008، شرکت مرسدس بنز اولین تولید کننده کامیون در جهان است که به صورت استاندارد (در مدل آکروس) گیربکس کاملاً خودکار نصب میکند.
طبق آمار وب سایت رسمی شرکت مرسدس بنز، تعداد اتومبیل های فروخته شده این مدل در جهان بیش از 700 هزار میباشد. از مزیت های ماشین های آکسور نسبت به سایر ماشینهای سنگین ، داشتن کابین راحت برای راننده و کمک راننده، داشتن گیربکس اتوماتیک ZF می باشد. همچنین لازم به ذکر است که یکی از خصوصیات کامیون های آکسور تحمل وزن بالای آنها است.
انواع مختلف کامیون های آکسور
کامیون وسیله نقلیه موتوری است که برای حمل نقل محموله های سنگین طراحی شده است. اندازه، قدرت و پیکربندی انواع مختلف کامیون ها باهم بسیار متفاوت هستند. انواع کوچکتر کامیونها ممکن است از نظر مکانیکی شبیه برخی از اتومبیل ها باشد. کامیون های تجاری بسیار بزرگ و قدرتمندتر از سایر کامیونها هستند و برای برخی از آنها تجهیزات تخصصی نصب می شود. مانند: ماشین های زباله، ماشین های آتش نشانی، میکسر بتن و بیل های مکش .
کامیون های مدرن عمدتا توسط موتورهای دیزلی به حرکت در می آیند، اگرچه کامیون های کوچک تا متوسط توسط موتورهای بنزینی به حرکت در می آیند که در کشورهای ایالات متحده، کانادا و مکزیک از این نوع کامیونهای بنزینی وجود دارند. در اتحادیه اروپا وسایل نقلیه با جرم ترکیبی ناخالص تا 3.5 تن به عنوان وسایل نقلیه تجاری سبک و سایر خودروها به عنوان وسایل نقلیه بزرگ شناخته می شوند.
در سال 1895 کارل بنز با استفاده از موتور احتراق داخلی اولین کامیون تاریخ را طراحی نموده و ساخت . بعداً در همان سال برخی از کامیون های بنز اصلاح شدند تا به عنوان اولین اتوبوس توسط Netphener، اولین شرکت موتور باس در تاریخ تبدیل شوند. یک سال بعد، در سال 1896، یک کامیون موتور احتراق داخلی دیگر توسط گوتلیب دایملر، Daimler Motor Lastwagen ساخته شد . شرکت های دیگری مانند پژو، رنو نیز نسخه هایی از ماشینهای سنگین خود را ساختند. اولین کامیون در سال 1899 در ایالات متحده توسط Autocar ساخته شد.
در آن دوران در کامیون ها بیشتر از تهیه موتورهای دو سیلندر توسط کریمی یدک استفاده می کردند و ظرفیت حمل بار در آنها بین 1.5 تا 2 تن (3،300 تا 4400 پوند) بود. در سال 1904، 700 کامیون سنگین در ایالات متحده ساخته شد.
پس از جنگ جهانی اول، پیشرفتهای زیادی حاصل شد: لاستیکهای پنوماتیک جایگزین نسخه های لاستیکی قبلی شدند. استارترهای الکتریکی، ترمزهای برقی، موتورهای 4 ، 6 و 8 سیلندر، کابین های بسته به دنبال داشت. اولین کامیون های نیمه تریلر مدرن نیز ظاهر شدند.
فروش انواع قطعات کامیونهای آکسور با قیمت مناسب در فروشگاه بزرگ کریمی یدک .